SPK'dan Marka Yatırım Holding hissesinde 11 kişi hakkında suç duyurusu

SPK, Marka Yatırım Holding AŞ hissesindeki işlemleriyle ilgili olarak 11 kişi hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SPK, Marka Yatırım Holding AŞ (Şirket) ile ilgili olarak 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn) ve ilgili mevzuat çerçevesinde yapılan inceleme sonucunda  Pay satın alma işlemleri üzerinden Şirket’in ilişkili tarafları lehine faiz hariç toplam 5.000.000 TL tutarında zarara uğratılması ve muhtelif muhasebe hileleri yapılarak Şirket’in 2017-2019 dönemine ait finansal tablolarının gerçeği yansıtmayan şekilde düzenlenmesi gerekçesiyle suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar