TAB Gıda halka arz için düğmeye bastı

TAB Gıda'nın, BIST halka arzı için Citigroup ve HSBC'yi yetkilendirdiği ve halka arzın en erken bu yılın sonunda yapılacağı belirtildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Burger King’in en büyük franchise’ı TFI TAB Gıda Yatırımları, Bloomberg'in konuya yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Çin ve Türkiye birimlerinin Borsa İstanbul’da planlanan halka arzı için Citigroup Inc. ve HSBC Holdings Plc’ye yetki verdi.

Bloomberg'e konuşan kaynaklar, TAB Gıda’nın 250 milyon dolar büyüklüğe ulaşabilecek halka arzın en erken bu yıl sonunda gerçekleştirilebileceğini aktardı.

Kaynaklar görüşmelerin henüz erken aşamada olduğunu belirtirken, arz büyüklüğü ve zamanlama gibi ayrıntıların değişebileceği bilgisini verdi. TFI temsilcisi konu hakkında Bloomberg'e yorum yapmadı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar