TAV havalimanları hazırlıklarını tamamladı

TAV Havalimanları tarafından işletilen Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Milas Bodrum, Alanya Gazipaşa ve Antalya havalimanlarında koronavirüse karşı alınacak önlemlerle ilgili hazırlıklar tamamlandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Kaptan "Tüm  dünyada havacılık sektörünü derinden etkileyen koronavirüs pandemisine  karşı bilim insanlarının, ulusal ve uluslararası otoritelerin önerdiği  önlemleri tam olarak alıyoruz. Bu süreçte önceliğimiz yolcularımızın  ve çalışanlarımızın sağlığını korumak oldu. Uçuş kısıtları nedeniyle
Mart ayından bu yana havalimanlarımız ticari yolcu trafiğine kapandı' dedi.

Kaptan, 'Kargo ve vatandaşlarımızı ülkeye geri getiren uçuşlara gerekli  önlemleri alarak hizmet vermeye devam ettik. Haziran başında önce iç  hatlar ardından da dış hatlar uçuşlarının kademeli olarak başlamasını  bekliyoruz. Terminallerimizde, pandemi sertifikasyonu kapsamında  öngörülen tedbirleri aldık. Yurtdışında işlettiğimiz ve uçuşların  açıldığı havalimanlarımızdaki deneyimi de kullanarak, yolcularımıza  güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmak üzere çalışacağız' ifadelerini kullandı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar