TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum'da dış hat uçuşları başladı

Milas-Bodrum Havalimanı'nda seyahat kısıtlarının kalkmasının  ardından ilk tarifeli dış hat uçuşunu karşıladı. İç hat uçuşları 4 Haziran'dan bu yana başarıyla sürüyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum Havalimanı'nda  pandemi nedeniyle verilen aranın ardından tarifeli dış hat uçuşları  başladı. Bu sabah Almanya Hannover'den gelen Sunexpress uçağı su takıyla karşılandı.

Yolcuları terminalde Milas Kaymakamı Eren Aslan, DHMİ Başmüdürü Kemal Daştan, TAV Milas-Bodrum Havalimanı İşletme Koordinatörü İclal Kayaoğlu ve havalimanı çalışanları çiçeklerle karşıladı.

TAV Milas-Bodrum İşletme Koordinatörü İclal Kayaoğlu, "Havalimanımızda yeniden yolcularımızı ve tarifeli uçuşları  karşılamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Haziran başında seyahat  yasaklarının kalkmasıyla birlikte iç hat uçuşlarına hizmet vermeye  başladık. Paydaşlarımızla birlikte uyguladığımız kapsamlı önlemler  sayesinde bugüne kadar sorunsuz bir operasyon yürüttük. Bugün de dış  hatlarda ilk uçuşumuzu karşıladık’ dedi.

Sunexpress'in ardından Corendon ve Edelweiss havayollarının da  önümüzdeki günlerde Avrupa destinasyonlarından Bodrum'a uçuşlara  başlaması bekleniyor.

Milas-Bodrum Havalimanı'nda SHGM tarafından yayınlanan Havaalanı Pandemi Tedbirleri ve Sertifikasyonu Genelgesi'ne uygun olarak,  yolcuların ve havalimanı çalışanlarının terminal genelinde fiziksel  mesafelerini korumalarına yardımcı olmak üzere yönlendirmeler ve  işaretlemeler yapıldı.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar