Tav, satın alma için düğmeye bastı

Tav Havalimanları ve VPE Capital konsorsiyumu, Kazakistan Almatı Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmelerine başladı. KAP'a yapılan açıklamada Almatı Havalimanı'nın 2018 yılında yaklaşık 6 milyon yolcuya hizmet verdiği belirtildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tav Havalimanları ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyum, Kazakistan Almatı Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel  satın alma görüşmelerine başladı. 

Tav'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamaya göre, Almatı Havalimanı 2018 yılında yaklaşık 6 milyon yolcuya hizmet verdi.

TAVHL TAV HAVALIMANLARI HOLDING A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 194.3
Satış 194.4
Değişim -1.4%
Son Değer 194.3
En yüksek 201.9
En düşük 193.4
Haftalık Değişim -0.7153%
Aylık Değişim 6.1168%
Yıllık Değişim 80.7441%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar