TAV - TAVHL Havalimanları hisse yorumu ve teknik analizi

Marbaş Menkul Değerler Tarafından Hazırlanan Teknik Analizde Tav Havalimanları’nın performansı incelendi. Analizde, hissenin son altı aylık dönemde 23 ila 13.08 seviyeleri arasında dalgalandığı vurgulandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Hazırlanan analizde yer alan detaylar şöyle:

"TAVHL:

Geçmiş 6 aylık dönemde 23 ile 13.08 seviyeleri arasında dalgalanan TAVHL payları dün günü 17.70 seviyesinden tamamladı.

Son dönemde yaklaşık 17 seviyesinde destek bulan TAVHL paylarında 18.10 seviyesi üzerinde kalıcılık sağlanması durumunda 200 günlük ortalamanın bulunduğu 20, 21 ve uzun vadeli düşen trend direncinin bulunduğu 23 seviyeleri hedeflenebilir.

Geri çekilmelerde ise 16.84-16.28 destek bölgesi öne çıkacaktır, piyasa şartlarına bağlı olarak 15-13 daha alt seviyelerdeki potansiyel destek noktalarıdır."

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar