TAV'ın yolcu sayısında 'korona' düşüşü

Borsa İstanbul'da işlem gören TAV Havalimanları, yolcu sayısı istatistiklerini açıkladı. Buna göre şirketin işlettiği yurt içi ve yurt dışı havalimanlarında yolcu sayısı Mart ayında yüzde 56 düştü.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

TAV Havalimanları tarafından yurt içi ve yurt dışında işletilen tüm havalimanlarında yolcu sayısı koronavirüs salgınının etkisiyle Mart ayında %56 düşüşle 2,18 milyon oldu.

TAV'dan yapılan açıklamaya göre, Şirketin dış hat uçuşlarda yolcu sayısı %64 düşüşle 765 bin 816 olurken, iç hat uçuşlarında yolcu sayısıc%50 düşüşle 1,42 milyon oldu.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar