Teknik olarak 4 hisseye dikkat çekti

Tacirler Yatırım'ın hazırladığı günlük BIST bülteninde 16 Temmuz 2021'e ait teknik olarak bugün hareketli olması muhtemel hisseler hedef fiyatlarıyla paylaşıldı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tacirler Yatırım'ın hazırladığı analiz raporu:

Cuma günü gelen satışlarla haftayı 1.368 puan seviyesinden kapatan BIST100 endeksinde teknik görünümdeki bozulma devam ediyor.

Bugün yarım gün işlem görecek endekste sert bir değişiklik beklemiyoruz. Haftanın geri kalanı Kurban Bayramı nedeniyle resmi tatil olacağından, bugün sınırlı hareketler görebiliriz. Destek ve direnç noktalarının test edilmesini beklememekle birlikte, yukarıda 1.373 puan direncini, aşağıda ise 1.349 puan desteğini takip edeceğiz.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar