Telia Company, Turkcell'den 243 milyon TL temettü alacak

Turkcell İletişim'in bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul toplantısı sonrası açıklamada bulunan Telia Company, Turkcell'den 243 milyon TL temettü alacağını duyurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Turkcell İletişim'in bugün gerçekleştirilen ve 1,01 milyar TL  nakit temettü dağıtılması teklifinin onaylandığı Olağanüstü Genel Kurul toplantısı sonrası açıklama yapan Telia Company, Turkcell'den 243 milyon Türk Lirası nakit temettü olacağını duyurdu.

Telia Company Başkan Yardımcısı Ingrid Stenmark yaptığı açıklamada, "Genel Kurul'un beklendiği gibi gitmesinden ve Turkcell'in hissedarlarına temettü dağıtacak olmasından memnun olduk" dedi. Turkcell temettü dağıtımına 31 Ekim'de başlayacak

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar