Telia: Türkiye Varlık Fonu ile görüşüyoruz

Telia Company, Turkcell Holding'teki hisselerini satmak için Türkiye Varlık Fonu ile görüşüldüğünü teyit etti. Şirket, Turkcell'in yüzde 51'ini kontrol eden Turkcell Holding'in yüzde 47,1 hissesine sahip durumda.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Telia Company, Turkcell'de bulunan yaklaşık 530 milyon ABD Doları tutarındaki dolaylı hissesini satmak için Türkiye Varlık Fonu ile  görüşmelerin hali hazırda devam ettiğini teyit etti.

"Müzakereler hali hazırda devam ediyor ve ileri bir aşamada, ancak  henüz bir anlaşmaya varılmadı" ifadelerini kullanan Telia Company, bu  aşamada daha fazla yorum yapmayacaklarını ancak gerektiğinde ve uygun  olduğunu bilgi vereceklerini vurguladı.

Telia Company, Turkcell'in yüzde 51'ini kontrol eden Turkcell Holding'in yüzde 47,1 hissesine sahip.

TCELL TURKCELL ILETISIM HIZMETLERI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 76.55
Satış 76.6
Değişim 1.2%
Son Değer 76.55
En yüksek 77.95
En düşük 74.95
Haftalık Değişim 1.4579%
Aylık Değişim 13.0723%
Yıllık Değişim 36.4527%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar