THY, 100 Boeing siparişi verdi

A Haber’de yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘THY olarak 100 tane Boeing uçağı alıyoruz’ açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 28-29 Haziran tarihlerinde Japonya'nın Osaka kentinde gerçekleşen G-20 Devlet Başkanları zirvesinden sonra medya mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 28-29 Haziran tarihlerinde Japonya'nın Osaka kentinde gerçekleşen G-20 Devlet Başkanları zirvesinden sonra medya mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Yolları'nın Boeing'den 100 tane uçak alacağını söyledi.

A Haber'in internet sitesinde yer alan habere göre Erdoğan, "Sayın Trump'ın Türkiye ziyaretinin gerçekleşmesiyle ve iş konseyini de  yapmak suretiyle bu işi çok daha ileriye taşımış olacağız. Bu arada biz, bir de oradan THY olarak 100 tane Boeing uçağı alıyoruz." dedi.

Boeing fiyatları ne kadar?

Son olarak güncellenen Boeing uçaklarının fiyatları şöyle;

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar