THY'nin uçuşlarını askıya aldı

Hong Kong, sağlık düzenlemelerine uyulmadığı gerekçesiyle THY'nin uçuşlarını 12 Ekim'e kadar askıya aldı

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Hong Kong Sağlık Koruma Merkezi, bir yolcunun Covid-19 pozitif iki  yolcunun ise sağlık düzenlemelerine uymadığı gerekçesiyle Türk Hava Yolları’nın uçuşlarını 12 Ekim'e kadar askıya aldı.

Hong Kong resmi televizyonu RTHK’nin internet sitesinde yer alan  habere göre, sağlık yetkilileri Türk Hava Yolları'nın İstanbul'dan  gelen tüm uçuşlarının 12 Ekim'e kadar askıya aldıklarını belirtti.

Türk Hava Yolları’nın uçuşlarının askıya alınma nedeni ise, Pazar günü İstanbul’dan Türk Hava Yolları uçağı ile Hong Kong’a gelen bir  yolcunun Covid-19 testinin pozitif çıkması ve aynı uçakta bulunan iki  yolcunun ise Covid-19 sağlık düzenlemelerine uymadığı tespit  edilmesinin olduğu açıklandı.

Kaynak: İHA 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar