Trabzon Beşiktaş maçı şifresiz canlı izle-Bein Sports

Süper Lig’in 33. Hafta karşılaşmasında Trabzonspor sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak. Maç öncesinde futbolseverler Trabzon Beşiktaş mücadelesini canlı izlemek için TS BJK Canlı İzle Bein Sports, Trabzon Beşiktaş justin tv izle gibi aramalar yaparak maçı bedava izlemenin yollarını arıyor. Trabzonspor Beşiktaş canlı izleme linki... Peki, Trabzon Beşiktaş maçını şifresiz canlı izlemek için neler yapmak gerekiyor?

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Süper Lig’in bitimine 1 hafta kala Trabzonspor sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek. Her iki takımda maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor. Ayrıca futbolseverler Trabzon Beşiktaş mücadelesini canlı izlemek için çeşitli arayışlara girdi

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI ŞİFRESİZ İZLE

Trabzon Beşiktaş maçı Beinsports canlı izle! TS BJK  maçını şifresiz veren kanallar var mı? Trabzon Beşiktaş canlı izleme linki Haberimizde. Trabzon Beşiktaş maçı az tv idman tv CBC sport'tan canlı izlenebilecek mi? İki takım arasında Süper Lig’in ilk yarısında İstanbul’da oynanan maç, 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı. Peki, Trabzon Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ NASIL CANLI İZLENİR?

Trabzon Beşiktaş maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Trabzonspor - Beşiktaş derbisi istatistikleri

Trabzonspor, Süper Lig'de son 67 maçın 53'ünde kalesini gole kapatamadı. Beşiktaş'ın son 196 maçında 611 gol atıldı. Trabzonspor'un son 27 resmi maçının 19'u 2,5 gol üstü skorla bitti. Beşiktaş, ilk yarıda isabetli şut atamadığı son 4 lig maçının 3'ünü kazanamadı. Trabzonspor'un son 27 resmi maçında toplam 96 gol atıldı. Beşiktaş bu sezon deplasmanda oynadığı 22 resmi maçın sadece 9'unu kazanabildi. Hugo Rodallega, son 17 lig maçında 10 gole katkı yaptı (8 Gol - 2 Asist) Beşiktaş, Süper Lig'de ilk yarısını önde bitirdiği son 63 maçın 58'ini kazandı. 2 kez Kasımpaşa ve 1 kez Fenerbahçe'ye puan kaybetti. Trabzonspor ligdeki son 72 maçının sadece 32'sini kazanabildi. Beşiktaş bu sezon ligde Ljajic'in gol katkısı verdiği 10 maçın 9'unu kazandı.

Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar