Trump: Önümüzdeki hafta İran'ı çok sert vuracağız

ABD Başkanı Trump, ABD ve İsrail ile İran arasındaki savaş sürerken yaptığı yeni açıklamada "Önümüzdeki hafta İran'ı çok sert vuracağız" dedi. Hürmüz Boğazı ile ilgili de konuşan Trump, "Neler olacağını göreceğiz. Umarım her şey iyi gider, gerekirse gemilere eşlik edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

ABD Başkanı Donald Trump, ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırılarına ilişkin Fox News'e konuştu. "İran'ı haftaya çok sert vuracağız" diyen Trump, "Önümüzdeki hafta ağır bir darbe alacak" dedi.

Trump, "Hürmüz'de neler olacağını göreceğiz. Umarım her şey iyi gider, gerekirse gemilere eşlik edeceğiz" dedi.

Trump: İran'ı her şekilde yok ediyoruz

Trump, sabah saatlerinde kendi sosyal medya platformu Truth Social'dan yaptığı açıklamada, "İran'ın terörist rejimini askeri, ekonomik ve diğer her şekilde tamamen yok ediyoruz" demişti.

Trump, "İran Donanması yok oldu, Hava Kuvvetleri artık yok, füzeler, insansız hava araçları ve diğer her şey imha ediliyor ve liderleri yeryüzünden silindi" ifadelerini kullanmıştı.

Kategoriler Gündem
Yorumlar