Trump: Vergileri indirmeyi değerlendiriyoruz

ABD Başkanı Donald Trump, Vergileri indirmeyi değerlendiriyoruz, ancak şu anda bir adım atmayacağız dedi. Trump, "Ücretlerden alınan verginin düşürülmesi her zaman gündemimizde. Ancak şu anda vergi indirimleri konusunda bir şeyler yapmaktan bahsetmiyoruz".dedi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

ABD Başkanı Donald Trump, olası vergi indirimlerini değerlendirmekte  olduklarını, ancak şu anda vergi indirimleri konusunda bir adım atmaktan bahsetmediklerini söyledi. Bununla birlikte Trump, vergi indiriminin  üzerinde düşündüğü bir konu olduğunu da vurguladı.

Trump, "Ücretlerden alınan verginin düşürülmesi her zaman gündemimizde. Ancak şu anda vergi indirimleri konusunda bir şeyler yapmaktan  bahsetmiyoruz. Sermaye kazançları vergilerini düşürmeyi isterim" diye  konuştu.

Beyaz Saray Sözcüsü Hogan Gidley de yaptığı açıklamada, ücretlerden  alınan vergide geçici bir indirimi şu anda düşünmediklerini ifade etti.

Gidley, "Ücretlerden alınan verginin düşürülmesi şu anda düşünülmüyor,  ancak Başkan Trump seçenekleri her zaman değerlendiriyor" dedi.

Kategoriler Ekonomi
Yorumlar