TSS 2020’nin en çok ilgi gören ürünlerinden olacak

Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, tamamlayıcı sağlık sigortasının (TSS) sağladığı avantajların piyasada daha yaygın bir şekilde bilindiğini söyledi. Bu branşta poliçe sayısının sürekli yükseldiğini belirten Pamukçu, “Bu durum, tamamlayıcı sağlık sigortası için talebin her geçen gün daha da arttığını ortaya koymaktadır. TSS’nin 2020 yılı itibarıyla sektörün en ilgi gören ürünleri arasında yer alacağını düşünmekteyim” dedi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Türk Nippon Sigorta, sağlık branşında hız kesmeden büyüyor. Hastalık ve Sağlık branşının 2019 yılı Kasım ayı sonu verilerine göre sıralamada ilk 10 şirket içerisinde yer alan Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, söz konusu branşın acenteler için de büyük önem taşıdığını vurguladı ve şunları söyledi: “Sektörde uzun zamandır yoğun olarak trafik sigortası konuşulmaktadır. Oysa artık trafik sigortasının yanında farklı branşları da konuşmamız ve oto dışı branşlara yatırım yapmamız gerekmektedir. Her dönem söylenen ve gerçekliğini asla yitirmeyecek bir söylem olsa da, acentelerin sürdürülebilirliklerini ancak oto dışı branşlara yatırım yaparak sağlayabileceklerini belirtmeye devam edeceğim.  Oto sigortaları, hasar frekansı ve hasar yapıları yüksek ürünlerdir. Oto sigortası ürünlerinin diğer sigorta ürünlerine göre satışı daha kolay, ancak bu ürünler acentelerin hasar frekansını ve hasar prim oranlarını artıran sonuçlara yol açabilmektedir. Dengeli portföy yapısına sahip olan acentelerin ise faaliyetlerini sürdürebilmesi her zaman çok daha kolay olmuştur. Oto dışı branşları içerisinde yatırım yapılması gereken en önemli ürünlerden biri de şüphesiz sağlık sigortası ürünleridir.”

Acentelerinin sağlık alanında büyümesi için her türlü desteği verdiklerini dile getiren Pamukçu, sözlerine şöyle devam etti: “Türk Nippon Sigorta olarak, acentelerimizin motivasyonunu yüksek tutmayı ve gerçekleştirdiğimiz kampanyalarımızda acentelerimizin portföy dengesini sağlamalarına destek olmayı hedefliyoruz. Sağlık branşında sunduğumuz ürünleri kampanyalarımızda da ön plana çıkartıyoruz. Ürünlerimiz hakkında acentelerimizi detaylı olarak bilgilendiriyor ve bu alanda daha donanımlı olmalarına destek oluyoruz.”

ÜÇ FARKLI ÜRÜN

Türk Nippon Sigorta olarak sağlık alanında 3 farklı ürün sunduklarını ifade eden Pamukçu, “Yabancı uyruklular için sunduğumuz ‘Sağlığım Sizde’, Medical Park işbirliğiyle geliştirdiğimiz tamamlayıcı sağlık sigortası ürünümüz ‘Sağlığınız Bizde’ ve standart tamamlayıcı sağlık sigortamız ‘’Türk Nippon Sigorta Standart TSS’’ ile piyasada yer alıyoruz” dedi.

80 YAŞA DA GÜVENCE

Medical Park işbirliğiyle piyasaya sunulan tamamlayıcı sağlık sigortaları ‘Sağlığınız Bizde’ hakkında bilgi veren Pamukçu, “Bu ürünümüz, sektörde devrim niteliğinde bir ürün. 80 yaş dahil, SGK kaydı bulunan herkes için poliçe yapılabiliyor. SGK tarafından kapsam altına alınan ve SGK sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı olan herkes bu üründen yararlanabiliyor. Ayrıca, bu ürünümüzde sigortalının poliçe başlangıç tarihinden önce var olan şikayet ve hastalıklarıyla ilgili her türlü sağlık tedavi masrafları da kapsam dahilinde ödeniyor. Yatarak yapılan tedaviler, poliçe özel ve genel şartları çerçevesinde %100 ödeniyor. Ayakta yapılan tedavilerdeyse,  yılda 8 adet doktor muayenesi ve buna bağlı diğer teminatlar poliçe tarafından karşılanıyor” diye konuştu.

ÜCRETSİZ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK, DİŞ MUAYENESİ VE DİYETİSYEN

Diğer tamamlayıcı sağlık poliçeleri hakkında da açıklamalarda bulunan Pamukçu, şunları söyledi: “Sağlığınız Bizde TSS dışında, bir diğer TSS ürünümüz de Türk Nippon Sigorta Standart TSS.  Bu üründen 59 yaş dahil SGK kaydı bulunan herkes faydalanabiliyor. Bu ürünle beraber, sigortalılar SGK’nın yanı sıra Türk Nippon Sigorta ile de anlaşmalı olan kuruluşlarda fark ücreti ödemiyor. Ürün, hem yıllık 2 veya 8 kez alternatifli ayakta tedavi,  hem de yatarak tedavi uygulamalarını kapsamaktadır. Yatarak tedavi kapsamında suni uzuv, yardımcı tıbbi malzeme giderleri ve ambulans hizmetlerini de poliçe dahilinde tutan üründe sigortalılar, diş tasarruf planı kapsamında yılda bir kere diş muayenesi, detertraj ve diş röntgen filmi hizmetlerinden ücretsiz yararlanabiliyor. Ayrıca, bu poliçeyle beraber yılda bir defaya mahsus olmak üzere ücretsiz olarak diyetisyen hizmeti de mevcut. Sonraki seanslar, poliçe kapsamında %30 indirimli olarak gerçekleştirilebilmektedir. Aynı durum ‘’Psikolojik Danışmanlık’’ hizmeti için de geçerli olmaktadır. Sigortalılarımız yılda bir kez ücretsiz olarak psikolojik destek alabilmekte, sonraki seanslarda ise %30 indirimden faydalanabilmektedir. Mevcut ürün aynı zamanda isteğe bağlı olarak yılda bir kez ücretsiz check-up hizmeti sunmakla birlikte, yine isteğe bağlı olarak poliçe kapsamında kritik hastalık oluşması durumunda sigortalıya limit dahilinde nakit ödeme yapılmaktadır” dedi.

‘TALEP ARTIYOR’

Uygun fiyata özel hastane hizmeti almayı sağlayan tamamlayıcı sağlık sigortasına ilginin her geçen gün arttığını ifade eden Pamukçu, “Bu sigorta türünde primler, poliçe içeriklerine ve poliçe yapılan kişilerin yaşlarına göre değişiklik göstermektedir. Özel sağlık sigortaları, özel hastanelerdeki ayakta tedavi bedelinin genelde %80’ini karşılarken, tamamlayıcı sağlık sigortasında bu hizmetin %100’ü karşılanmaktadır. Tamamlayıcı sağlık sigortasının sağladığı avantajlar artık birçok kişi tarafından bilinmekte ve yaygın şekilde takip edilmektedir. Bu durum, tamamlayıcı sağlık sigortası için talebin her geçen gün daha da arttığını ve TSS ürünlerinin birçok sigortalıya ihtiyaçları yönünde fayda sağladığını açıkça ortaya koymaktadır” dedi.

Türk Nippon Sigorta’nın Yeni Aktivite Alanı ‘’TNS Play Zone‘’

Türk Nippon Sigorta, çalışanları için hazırladığı ‘’TNS Play Zone’’ aktivite alanının açılışını Aralık ayında gerçekleştirdi. Yeni aktivite alanı içerisinde, çalışanların güzel vakit geçirmeleri için kurgulanmış birçok oyun ve eğlence argümanları bulunuyor. Dart, masa tenisi ve daha birçok aktivitenin bir arada bulunduğu TNS Play Zone, çalışanlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Türk Nippon Sigorta’dan 2020’ye merhaba!

Türk Nippon Sigorta ekibi yeni yılı karşılamak için 25 Aralık 2019 tarihinde bir araya geldi. Qubbe İstanbul’da gerçekleştirilen etkinliğe Türk Nippon Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Shmuel Bassat, Genel Müdür Dr. Baturalp Pamukçu başta olmak üzere tüm yönetim kadrosu ve personel katıldı. Akşam yemeğiyle başlayan ve DJ eşliğindeki eğlenceyle gece geç saatlere kadar süren yılbaşı kutlamasında Türk Nippon Sigorta ekibi yılın yorgunluğunu atarak, 2020 yılına dinamik bir şekilde giriş yaptı.

 

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar