Tüpraş TUPRS hisse senedi yorumu ve teknik analizi

Tera Yatırım, Tüpraş TUPRS teknik analiz raporunda 'Yıl  içi zirvesine göre düşüş trendi direnç bölgesinde bulunan TUPRS  paylarının yükselişe devam etmesi için 102-103 TL direnç bölgesi  üzerinde tutunması oldukça önemli' tespitinde bulundu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tera Yatırım Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz:

"TUPRS Direnç Bölgesinde

22 Nisan tarihinde 83 TL seviyelerinden başladığı yükseliş hareketi ile geçtiğimiz Cuma günü 103,90 TL’yi test eden TUPRS payları, Mayıs  ayının son işlem haftasına düşüşle başladı.

Son bir ayda yaklaşık  yüzde 25 yükselen hisse, teknik açıdan direnç seviyelerini geçmekte  zorlanırken yaşanan geri çekilmede kar satışları etkili oluyor.

Yıl  içi zirvesine göre düşüş trendi direnç bölgesinde bulunan TUPRS  paylarının yükselişe devam etmesi için 102-103 TL direnç bölgesi  üzerinde tutunması oldukça önemli.

Bu seviyelerin üzerinde 110,00 TL  hedef konumunda iken satış baskısının artması ve geri çekilmenin  hızlanması durumunda ise 99,30 ve 96,00 TL destek seviyelerini takip  edeceğiz.

Destekler: 102,00 / 99,30 / 96,00
Dirençler: 103,40 / 107,2 / 110,00 "

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar