Tüpraş'a TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi verildi

Tüpraş İzmit Rafinerisi, Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE)  belirlediği enfeksiyon önleme ve kontrol prosedürleri çerçevesinde, COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi'nin sahibi oldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen enfeksiyon  önleme ve kontrol prosedürlerini eksiksiz bir şekilde yerine getiren Tüpraş İzmit Rafinerisi, gerçekleştirilen denetimleri başarıyla  geçerek "TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi" almaya hak kazandı.

Sürecin en başından itibaren tüm rafinelerinde ve idari ofislerinde  çalışanlarını ve paydaşlarını koruyan pek çok önlemi hızla hayata  geçiren Tüpraş'ın, İzmir, Kırıkkale ve Batman rafinerilerinde  belgelendirme süreci devam ediyor.

Tüpraş İzmit Rafinerisi'nde, TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi  prosedürleri çerçevesinde alınan tüm önlemler, TSE denetçileri  tarafından titiz inceleme sürecine tabi tutuldu. İzmit Rafinerisi'nin  üretim alanları, personel servislerinin kontrolü, pandemi eğitimleri,  atık yönetimi, ofislerin uygunluğu, hijyen teçhizatları, yemekhane,  dinlenme alanı, tuvaletlerin sterilizasyonu, hizmet tedarikçilerinin  kontrolleri gibi birçok farklı alandaki uygulamalar ayrıntılı olarak  denetlendi. Yapılan değerlendirme sonucunda İzmit Rafinerisi COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni almaya hak kazandı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar