Tüpraş'tan açıklama: Olayın insan ve çevre sağlığı açısından olumsuz bir etkisi yok

TÜPRAŞ, dün gece Tüpraş İzmit Rafinerisi meşalesinde (flare) alev boyunda kontrollü olarak geçici yükselme olduğunu bildirdi. TÜPRAŞ'tan yapılan açıklamada, 'Olayın insan ve çevre sağlığı açısından olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır' denildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tüpraş İzmit Rafinerisi meşalesinde alev boyunda kontrollü olarak geçici yükselme oldu, Rafineri operasyonları normal şekilde devam ediyor.

TÜPRAŞ'tan yapılan açıklamada, " Üretim süreçlerimize ilişkin sıra dışı bir gelişme söz konusu olmayıp, alev boyunun işletme şartlarına bağlı olarak yükselmesi veya değişmesi normaldir. Olayın insan ve çevre sağlığı açısından olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır. Rafinerimizde operasyonlarımız normal şekilde devam etmektedir." denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar