Türk firmasına Alman talip

Cosmos Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Enerji Ofisi Akaryakıt Paz.ve Dağ. AŞ'nin Almanya'dan uluslararası bir firmayla ortaklık konusunda görüşmelere başladığını açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirketten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklama şöyle;

"Bağlı Ortaklığımız Enerji Ofisi Akaryakıt Paz.ve Dağ. A.Ş. Almanya'da yerleşik Uluslararası bir firmadan 22.01.2021 günü gelen stratejik işbirliği ve ortaklık teklifi görüşmelerine başlamak üzere 25.01.2021 günü Yönetim Kurulu Kararı almıştır.

Olası ortaklığın amacı yurtiçi ve yurtdışında petrol akaryakıt, jet gazı taşıma ve dağıtımı başta olmak üzere filo yatırımı ve uluslararası petrol ve petrol türevlerinin ticareti konularını kapsamaktadır. Yönetim Kurulu kararınca yapılacak görüşmelerde Enerji Ofisi Akaryakıt Paz.ve Dağ. A.Ş.'ni Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO Ali Altınışık temsil edecektir. Gelişmeler ile ilgili olarak kamuoyuna gerekli bilgilendirme yapılacaktır."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar