Türk Hava Yolları THY hisse yorumları

Türk Hava Yolları THYAO - THY hissesi yorumları bugün de merak ediliyor. TEB Yatırım günlük alımlar için THYAO’yu yatırımcılara önerirken iki aracı kurumda hisseyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. THY hissesi son durum, analizi, aracı kurum yorumları gibi bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

İşlem hacmi açısından Borsa İstanbul’un en çok tercih edilen hissesi konumunda bulunan THYAO, bugünde primli seyrediyor.

THY HİSSE YORUMLARI

Bugün 3 aracı kurum, THY hissesiyle ilgili değerlendirmede bulundu. TEB Yatırım raporunda günlük alımlar için THY hissesini önerdi.

Piramit Menkul Değerler THYAO’yu takip listesinde tutarken İş Yatırım da THY hissesi için teknik analiz paylaştı.

İş Yatırım THY Teknik Analizi;

thy-hisse-yorum

 

 

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Konular Hisse Senedi
Kategoriler Borsa
Yorumlar