Türk İlaç'tan önemli KAP açıklaması

Türk İlaç, Dünya Sağlık Örgütü'nün ihtiyaç listesinde bulunan antibiyotik tedavi ürünü 'İnfüzyonluk Çözelti' için Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsat aldı. İlacın geri ödeme listesinde belirlenmiş olan satış fiyatı 8,78 TL.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirketten konuyla ilgili yapılan KAP açıklaması şöyle;

"Dünya Sağlık Örgütü Temel İhtiyaçlar listesinde yer alan , ilk ve ileri evredeki clostridium difficile enfeksiyonu için ilk seçilen antibiyotik tedavi ürünü olan nitroimidazol İçin ;
Turkfleks %5 Metronidazol I.V. İnfüzyonluk Çözelti ürünümüz İçin T.C Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç Ve Tıbbi Cihaz Kurumundan imal ruhsatı İçin hak kazanılmış olup ruhsatlandırma işlemleri tamamlanmıştır.

İlacın geri ödeme listesinde belirlenmiş olan satış fiyatı 8,78 TL dir.  Ürün İhracat ürünleri arasında yer almakta olup  Devlet Malzeme Ofisi ihale ürünüdür .

Kamuoyu bilgisine saygılarımızla sunarız."

TRILC TURK ILAC VE SERUM SANAYI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 22.44
Satış 22.46
Değişim -0.24%
Son Değer 22.46
En yüksek 23
En düşük 21.78
Haftalık Değişim 2.4635%
Aylık Değişim 35.3012%
Yıllık Değişim 96.5004%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar