Unico Sigorta Online Teklif Nasıl Alınır?

Günümüzde hayatımızın her alanında sigorta kavramı karşımıza çıkıyor. Evinizi, arabanızı, işyerinizi, sağlığınızı, emekliliğinizi ve cep telefonunuzu bile sigorta yaptırmanız mümkün.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Evinizi, arabanızı, işyerinizi, sağlığınızı, emekliliğinizi ve cep telefonunuzu bile sigorta yaptırarak, tüm zorluklara karşın, yanınızda maddi destek alacağınız firmaları bulabilirsiniz. Dünyanın her yerinde sigortacılık büyük bir sektör haline gelmiş durumda. Haliyle ülkemizde de zorunlu trafik sigortası, kredi ile ev almış olanların bu süreçte yaptırmaları gereken zorunlu konut sigortası bulunuyor.

Artık cep telefonları için de ilk aldığımız zamanlarda bize sunulan opsiyonlar arasında sigorta var. Kullandığınız telefon içinde sigorta yaptırarak, hem hasar durumlarında maddi destek alabilir, hem çalınma durumlarına karşında kendinizi koruyabilirsiniz.

Unico Sigorta Şirketi

Unico Sigorta Türkiye’de uzun yıllardan beri faaliyetlerini sürdürmektedir. Faaliyetlerini sürdürdüğü süre boyunca tecrübesini arttıran ve başarılarını katlayan sigorta firması kendisine güzel bir yer edinmiştir. Sektör içerisinde sahip olduğu vizyonla kendisini net şekilde gösteren firma birçok sigortacılık ürünü sunmaktadır.

Bunların başında kasko, trafik sigortası gibi sigortalar gelmektedir. Yine daha farklı sigortalara da Unico Sigorta’dan ulaşabilirsiniz. Ulaşacağınız hizmetleri alarak kendinizi korunaklı hale getirirsiniz. Genişletilmiş kasko seçeneklerinin yanı sıra, tekne ve yat için de sigorta seçenekleri bulunuyor.

Sigorta Yaptırın Güvende Kalın

Sigorta firmasından teklif almak için firmanın bazı bilgiler edinmesi gerekir. Bu bilgileri vererek firmalardan gerekli sigortalar için teklif alabilirsiniz. Online bir teklif almak için Sigortam.net üzerinden istediğiniz sigorta türüne teklif al diyebilirsiniz, bu sayede ilgili ekran karşınıza gelecektir. Karşınıza gelen ekrandan bilgileri doldurursunuz ve bilgilerinizi firmaya yollamış olursunuz. Firmalar da size uygun teklifler oluştururlar ve size geri dönüşler sağlarlar. Bu sayede online olarak teklif almış olursunuz.

Sigorta şirketlerinin neredeyse tamamını bulacağınız Sigortam.net sayesinde, poliçe kapsamına göre daha hızlı işlem yapabilirsiniz. Bu tür sigorta sorgulamalarında fiyat ön plana çıkıyor olsa da, alacağınız hizmetlerde büyük önem taşıyor.

Unico Kasko Sayesinde Masraftan Kurtulabilirsiniz

Kasko trafikte başınıza gelebilecek birçok sorun karşısında sizi korur. Aracınızla bir yere çarpabilirsiniz veya başka birisi sizin aracınıza çarpabilir. Bunun gibi birçok olay gelişebilir ve hepsi belirli bir masraf ortaya çıkarır. Unico kasko bu masrafları ortadan kaldırmak için vardır. Sigorta hizmetleri çeşitli tehditlerden, hatalardan kaynaklı olarak ortaya çıkan durumları çözmek için her zaman yanınızda oluyor.

Bu yüzden karşılaşacağınız bu sorunlarda hemen sigorta firmanızla iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede hasar tespitini yaptırarak, artık masrafların kaskonuzdan karşılanmasını sağlayabilirsiniz. Tabii ki bunu yapabilmek için kaskonuzun kapsamı da önemli olduğu için, işlemler öncesinde poliçenin kapsamını da incelemelisiniz. Kaskonuz yoksa eğer ve bir araca çarptığınız durumlarda, masrafınız oldukça fazla olacaktır.

Sigortaları Masraf Olarak Görmeyin

Sigorta için yaptığınız ödemeleri masraf olarak görmemelisiniz çünkü bu ödemeler sizi çok daha büyük paraları ödemekten kurtarır. Bu yüzden ben zaten sorun yaşamam diyerek düşük paralardan kaçarsanız sorunlarla karşılaştığınız zaman çok daha büyük ödemeler yapmanız gerekir. Günümüzde tehditlerin, sorunların her yerde olduğunu düşünürsek sigortalar artık olmazsa olmaz konumundadır. Sigorta yaptırmaktan kaçmayın, sigortalar sizi her anlamda güvence altına aldığı için kendinizi rahat hissetmenizi de sağlar. Sigortanızı yaptırın ve herhangi bir terslikle karşılaştığınız zaman içiniz rahat olsun.

Sigortanızı Online Olarak Yaptırın

Yeni bir araç satın aldığınızda yola çıkmadan kendinizi garanti altına alabilirsiniz. Bunun için 5 dakika yeterli ve bu 5 dakika içerisinde tüm sigorta işlemlerinizi Sigortam.net sayesinde en uygun fiyatlar ile yapabilirsiniz. Böylelikle tedbir kapsamında önemli bir adım atmış olacak ve yolunuza sigortanız ile devam edeceksiniz.

Bu durum sadece araba için değil, sağlık, konut ve bireysel emeklilik ile seyahat sigortaları gibi bir çok çeşitli sigorta ürünü içinde geçerlidir. Oluşturulan bu sigortalar, zaman içerisinde insanların karşılaşmış olduğu durumlara karşın alınacak tedbirleri kapsamaktadır.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar