Ünlü Yatırım Holding, ilk işlem gününe ekside devam ediyor

Son dönemlerde halka arzda ibre tersine döndü. Daha önceleri 6-7 tavan serisi yapan şirketlerin yerini ilk işlem gününe ekside başlayan ya da en fazla 1 tavan gören hisse senetleri aldı. Bugün işlem görmeye başlayan Ünlü Yatırım Holding ilk açılışta yüzde 2 primli başlamasına rağmen daha sonrasında gelen satışlarla kayıplar yüzde 4'e kadar yaklaştı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Son dönemlerde halka arzda rüzgar tersine döndü. Hem yatırımcı sayısı ciddi oranda düştü hem de eskisi gibi karlı olmamaya başladı.

Daha önceleri 6-7 tavan serisi yapan şirketlerin yerini ilk işlem gününe ekside başlayan ya da en fazla 1 tavan gören hisse senetleri aldı.

Bugün işlem görmeye başlayan Ünlü Yatırım Holding ilk açılışta yüzde 2 primli başlamasına rağmen daha sonrasında gelen satışlarla kayıplar yüzde 4'e kadar yaklaştı. Hissede ayrıca devre kesici de devreye girdi.

Hisse saat 11.10 itibariyle yüzde 2,75 kayıpla 6,71 liradan alıcı buluyor.

Kaynak: Borsamatık

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar