Verusa Holding'in bağlı ortaklığı Standard Boksit ihaleyi kazandı

Verusa Holding, bağlı ortaklığı Standard Boksit'in MAPEG tarafından açılan ruhsat ihalesinde Kütahya Gediz'de bulunan maden sahası ruhsatı ihalesinin kazanıldığını açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirketimiz Verusa Holding A.Ş.'nin %100 oranında bağlı ortaklığı  olan Standard Boksit İşletmeleri A.Ş., T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü ("MAPEG") tarafından  açılan Ruhsat ihalesinden Kütahya İli Gediz İlçesi'nde bulunan maden  sahası ruhsatının ihalesini kazanmış olup, 21.07.2020 (bugün) tarihi  itibariyle bedeli peşin ödenerek ruhsatı satın almıştır.

Son alınan yeni ruhsatla birlikte Şirketimiz Verusa Holding A.Ş.'nin %100 oranında bağlı ortaklığı Standard Boksit işletmeleri A.Ş.'nin sahip olduğu maden sahası sayısı 24 adete yükselmiştir."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar