Vestel'de üretime 'corona' arası

Vestel Elektronik, corona virüsü salgını nedeniyle ana pazarı Avrupa'dan gelen siparişlerin ertelenmesi üzerine üretime 30 Mart-5 Nisan tarihleri arasında bir hafta ara verdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Vestel Elektronik, corona virüsü salgını nedeniyle 30 Mart-5 Nisan tarihleri arasında bir hafta süre ile üretime ara vereceğini açıkladı.

Vestel Beyaz da aynı tarihler arasında üretime ara vereceğini KAP’a bildirdi.

Dün akşam Vestel Elektronik’ten KAP’a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını ve en büyük pazarımız olan Avrupa’nın salgının yeni merkezi haline gelmesi ve buna bağlı olarak yurt dışı müşterilerimizden gelen sipariş erteleme talepleri nedeniyle, üretiminin büyük bir bölümünü ihraç eden Şirketimiz, 30 Mart – 5 Nisan tarihleri arasında bir hafta süre ile üretime ara verecektir. Üretim dışında kalan faaliyetlerimiz ise alınan çeşitli sağlık ve güvenlik tedbirleri çerçevesinde devam edecektir.”

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar