Viop güne yatay pozitif başladı
BIST30 vadelileri haftanın son işlem gününe hafif alıcılı başladı.
Abone olDün gün genelinde dalgalı bir seyir izleyen VIOP-30 Nisan vadeli endeks kontratı, akşama doğru doğru gelen alımlarla günü %2,43 yükselişle tamamlamıştı.
Endeks bugüne ise yüzde 0,13 artışla 12 bin 275 puandan başladı.
Psikolojik bir öneme sahip 12 bin seviyesinin üzerinde kalındığı sürece sözleşmede pozitif havanın etkisini sürdürmesi bekleniyor.
Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.