WhatsApp'tan yeni gizlilik açıklaması

WhatsApp, 'zorunlu güncelleme' kararıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Özel mesajlarınızı uçtan uca şifreleme ile korumaya devam ediyoruz. Gizlilik politikasındaki güncelleme, arkadaşlarınız veya ailenizle olan mesajlarınızın gizliliğini etkilemez." denildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Whatsapp, tartışma yaratan gizlilik politikasına ilişkin güncelleme kararı konusunda yeni bir açıklama yaptı.

Sosyal medyadan yapılan açıklamada, “Bazı söylentilere değinmek ve yüzde 100 net olmak istiyoruz. Özel mesajlarınızı uçtan uca şifreleme ile korumaya devam ediyoruz. Gizlilik politikasındaki güncelleme, arkadaşlarınız veya ailenizle olan mesajlarınızın gizliliğini etkilemez.” denildi.

İnternet sitesindeki açıklamada ise, "Yakın zamanda gizlilik politikamızı güncelledik ve çok sayıda düşünceli soru aldık. Bazı dedikodularla birlikte, aldığımız bazı soruları cevaplamak istiyoruz. Gizlilik politikamızdaki güncellemenin, arkadaşlarınız veya ailenizle olan mesajlarınızın gizliliğini hiçbir şekilde etkilemediğini açıklığa kavuşturmak istiyoruz. Bunun yerine, bu güncelleme isteğe bağlı olan, verileri nasıl topladığımız ve kullandığımız konusunda daha fazla şeffaflık sağlayan WhatsApp'ta bir işletmeye mesaj göndermeyle ilgili değişiklikleri içerir." ifadeleri kullanıldı.

 

Kategoriler Gündem
Yorumlar