Yabancı 156 milyon dolarlık hisse sattı

Yabancı yatırımcı geçen hafta 156,4 milyon dolarlık hisse senedi sattı. Merkez Bankası verilerine göre 5 Nisan haftasında yurt dışında yerleşik kişiler 156,4 milyon dolar değerinde hisse senedi ve 38,9 milyon dolarlık DİBS sattı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Merkez Bankası verilerine göre 5 Nisan haftasında yurt dışında yerleşik kişiler 156,4 milyon dolar değerinde hisse senedi ve 38,9 milyon dolarlık DİBS sattı.


Yurt dışında yerleşik kişiler, 29 Mart haftasında ise net 601,5 milyon dolarlık hisse senedi ve 735,8 milyon dolarlık DİBS satmışlardı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar