Yapı Kredi konut faizini indirdi

Yapı Kredi, kuruluşunun 75. yılında ülke ekonomisine olan desteğini artırmak amacıyla konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,99'a çekti. Yapı Kredi’nin yeni konut kredisinden faydalanmak isteyenler kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar tüm vadelerde yüzde 0,99 faiz oranlı konut kredisi alabilecek.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, Bankanın  makroekonomik gelişmeler ve piyasa koşullarına göre, müşterilerine ve  üreticilere değer katabilme hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü  belirterek, şu bilgileri verdi: “Yapı Kredi olarak geniş ürün  yelpazemizle ve uygun ödeme seçenekleriyle müşterilerimizin her alanda  olduğu gibi konut finansmanı ihtiyaçlarında da yanındayız. Bu kapsamda  tüm müşterilerimiz 120 aya kadar olan tüm vadelerde kampanyamızdan  yararlanabiliyor. Geçerli faiz oranımızda kredi tutarı üst limiti de  bulunmuyor. Kampanya dahilinde tüm müşterilerimizin ödeme gücüne göre  farklı ödeme planları da oluşturabiliyoruz.”

En uygun faiz oranlı konut kredisinden, Yapı Kredi şubeleri, 444 0 445 telefon hattı veya yapikredimortgage.com internet adresi üzerinden  yeni kredi talebi olan müşterilerin yanı sıra mevcut konut kredisini Yapı Kredi’ye taşımak isteyen müşteriler de faydalanabilecek.

 

YKBNK YAPI VE KREDI BANKASI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 27.5
Satış 27.52
Değişim 1.08%
Son Değer 27.5
En yüksek 27.76
En düşük 26.44
Haftalık Değişim 3.2282%
Aylık Değişim 19.0476%
Yıllık Değişim 40.7369%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar