Yapı Kredi YKBNK hisse yorumu ve teknik analizi

Işık Menkul tarafından hazırlanan Yapı Kredi YKBNK hissesi teknik analizi...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Işık Menkul Tarafından Hazırlanan Analiz:

"YKBNK  Nisan ayından beri yükseliş kanalı içinde takip etmekle  birlikte, daha önce 2 defa test ettiği 2,35  bölgesinde tutunamayıp  geri çekilme yaşanmıştı. Şuan için işlemler 2,34’den geçerken, 3.defa  bu bölge test edilmekte.

Kısa vadeli ortalamalar (10 günlük ve 20 günlük basit ortalamalar) 2,28 ve 2,25 seviyelerinden geçen  hissede, bu bölgenin altında  kapanışlarda zarar-kes yapılabilir.

Katalizör olarak bankacılık sektöründeki ucuzluk hikâyesi, YKBNK için  teknik olarak 2,30 üstünde  kapanışlar hacimle desteklendiği takdirde  2,50 ve 2,65 seviyeleri kısa vadeli hedef fiyat olarak karşımıza  çıkıyor.  "

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar