Yayıncı kuruluş ödeme yapacak mı?

Digiturk yaşanan gelişmeler nedeniyle maçların oynanmadığını belirterek, maçlar başlayıncaya kadar ödeme yapılmayacağını belirtti. Yayıncı kuruluşun bu kararı alırken Avrupa’daki örnekleri de dikkate aldığı ve İngiltere, Fransa ile Belçika gibi ülkelerde de ödemelerin yapılmadığı öğrenildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Yayıncı kuruluş Türkiye Futbol Federasyonu’na mart ayı ödemelerini yapmayacağını duyurdu.

Digiturk yaşanan gelişmeler nedeniyle maçların oynanmadığını belirterek, maçlar başlayıncaya kadar ödeme yapılmayacağını belirtti. Sezon sonuna kadar yayıncı kuruluşun toplam 600 milyon liralık bir ödeme yapacağı öğrenildi. Ancak bu rakamın maçlar başladığı tarihten itibaren ödeneceği dile getirildi.

Yayıncı kuruluşun bu kararı alırken Avrupa’daki örnekleri de dikkate aldığı ve İngiltere, Fransa ile Belçika gibi ülkelerde de ödemelerin yapılmadığı öğrenildi.

Yayıncı kuruluşun bireysel kullanıcılardan 2 ay ödeme almayacağı belirtilirken restoran, kafe ve kıraathaneler ile ilgili de bayilerle görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Yayıncı kuruluşun bu kararının ardından kulüpler de futbolculara yapacağı tüm ödemeleri durdurdu. Nisan ayında Süper Lig takımlarının futbolcu teknik heyet giderlerini ödememesi planlanıyor.

Kaynak: Dünya/Ceyhun Kuburlu

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar