YEO Teknoloji Enerji payları işlem görmeye tavandan başladı

YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş. payları borsada işlem görmeye  tavandan başladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirketin 24.000.000 TL nominal değerli paylarının halka arzı tamamlanmış,  sermayesini temsil eden 5.000.000 TL nominal değerli payları Kotasyon Yönergesi'nin 8'inci maddesi çerçevesinde kota  alınmıştı.

Şirket payları bugünden itibaren Ana Pazar'da "YEOTK.E" kodu ve sürekli  işlem yöntemiyle işlem görmeye başladı. YEO Teknoloji payları açılışta yüzde 10 değer kazanarak 22,0 TL seviyesinden alıcı buldu.

ORTAKLA 180 GÜN HİSSE SATMAYACAK

YEO ve ortakları 180 gün boyunca paylarını satmama ve 1 yıl boyunca da  halka arz fiyatının altında paylarını satmama taahhüdünde bulunuyor.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar