Ziraat Yatırım Model Portföy: BIMAS, EREGL, GARAN, OTKAR, TOASO, TCELL, TUPRS...

Ziraat Yatırım, Model Portföy'ünde güncellemeler yaptı. Ziraat Yatırım, Tofaş hissesini 34,50 TL hedef fiyatla 'Model Portföy'üne eklerken Koza Altın'ı çıkardı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ayrıntılar şu şekilde:

"Hisse öneri portföyümüzü hisse fiyatlarındaki güncellemeler ve hisse performanslarına bağlı olarak güncelliyoruz.

Buna göre öneri portföyümüzden %15 ağırlıklı Koza Altın'ı (KOZAL) çıkartırken, Tofaş'ı (TOASO) %10 ağırlıkla öneri portföyümüze ekliyoruz.

Ek olarak, portföyümüzde yer alan BİM Mağazalar (BIMAS) ve Ülker Biskuvi (ULKER)'in ağırlıklarını %10'dan %5'e Otokar'ın (OTKAR) ağırlığı da %15'ten %10'a çekilmiştir.

Diğer taraftan Garanti BBVA (GARAN) ve Turkcell'in (TCELL) ağırlıklarını %10'dan, Tüpraş'ın
(TUPRS) ağırlığını ise %5'ten %15'e yükseltilmiştir.

Ayrıca, ilk dokuz ay gerçekleşmeleri ardından öneri portföyümüzde yer alan BIMAS, EREGL, OTKAR ve TUPRS hedef hisse fiyatları güncellenirken, diğer hisselerin hedef fiyatları değişmemiştir.

Model Portföy: BIMAS,EREGL,GARAN,OTKAR,TOASO,TCELL,TUPRS,ULKER,YKBNK"

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar