Zorlu, Vestel hisselerini satışa çıkarıyor

Zorlu Holding, aldığı karar doğrultusunda 6,17 milyon TL nominal tutarlı Vestel hissesinin satışa konu edilebilmesi için MKK'ya başvurdu. Açıklamada Zorlu Holding'in, 6.17 milyon adet Vestel hissesinin satışa konu edilebilmesi için MKK'ya başvurduğu görüldü.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Zorlu Holding, 6,17 milyon TL nominal tutarlı Vestel hissesinin  satışa konu edilebilmesi için için MKK'ya başvurdu.

Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:I, No:40 sayılı Tebliği’nin 8’nci  maddesi gereğince, hisse senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde hisse  senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu’na bugün yapılan başvurular KAP'ta yayınlandı.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar