Anadolu Grubu Holding'i model portföyüne ekledi

İntegral Yatırım, Aselsan'ı (ASELS) yüzde 50 getiri ile model portföyünden çıkarırken Anadolu Grubu Holding'i 25,00 TL hedef fiyat ile model  portföyüne ekledi.

 Raporda şöyle denildi:

"MODEL PORTFÖY GÜNCELLEMESİ 

30 Aralık tarihinde başlattığımız Model Portföyümüz geçen sürede  endekse göre rölatif %17.6 kazanç sağlamıştır. 30 Aralık 2019 – 3 Haziran 2020 tarihleri arasında BIST100 endeksi %5.1 gerilerken, Model Portföyümüz %11.6 getiri sağlamıştır. 

ASELS çıkarıyoruz, AGHOL ekliyoruz

Son değerlendirmeler ışığında Model Portföyümüzde bir güncelleme daha  yapıyoruz. Buna göre Model Portföyümüze 75 gün önce dâhil ettiğimiz ASELS’i %50 getiri ile portföyümüzden çıkarıyoruz. ASELS için son  finansallarında piyasanın operasyonel performanstan çok nakitlerdeki  azalmayı yine sorun olarak gördüğünü izlemekteyiz.

ASELS için uzun vadeli pozitif görüşümüzü korumaya devam ediyor ve geri çekilmeleri alım için fırsat olarak izliyoruz. Buna karşılık içecek, perakende sektörü, otomotiv gibi güçlü sektörlere olan iştiraki bakımından AGHOL’ü portföyümüze ekliyoruz."

BofA bugün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı 2024'te bedelsiz kararı alan şirketler En çok para girişi olan 2 hisse dikkat çekti İşlem göreceği tarih belli oldu