ASELSAN'dan yeni anlaşma

Aselsan, bugün KAP'a yaptığı açıklamada Savunma Sanayii Başkanlığı ile 51,7 milyon dolar ve 81,6 milyon TL olmak üzere bir sözleşme imzalandığınıpaylaştı.

Konuyla ilgili şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"ASELSAN ile Savunma Sanayii Başkanlığı arasında AB-412 EP SG Helikopteri Modernizasyonu ve Entegrasyonu Projesi ile ilgili olarak, toplam bedeli 51.764.332,48 ABD Doları ve 81.665.400,86 TL tutarında bir sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2024-2030 yıllarında gerçekleştirilecektir.

Bu açıklama Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan alınan izne istinaden yapılmıştır."

BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı! BofA, bugün açık ara o hisseyi topladı! BofA'dan o hissede 800 milyon TL'lik yüklü satış! BofA'dan o hissede 1.6 milyar TL'lik yüklü satış! Manipülasyon operasyonuna neden olan hisse belli oldu Günün önemli şirket ve sektör haberleri