Borsa İstanbul GLBMD pay piyasasındaki işlemleri nedeniyle 2 kişiye tedbir uyguladı

Borsa İstanbul, Global Menkul Değerler pay piyasasındaki işlemleri nedeniyle Gülay  CEYLAN ve Serdar  CEYLAN adlı yatırımcılara 1 ay süreyle tedbir getirdi. Tedbirin uygulanacağı son tarih 06/09/2019'dur.

Borsa İstanbul, Global Menkul Değerler pay piyasasındaki işlemleri  nedeniyle 2 yatırımcıya 1 ay süreyle tedbir getirdi.

BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5'inci maddesi çerçevesinde, Global Menkul Değerler A.Ş. (GLBMD) payının piyasasında Yönerge'nin 6'ncı maddesinde belirtilen  emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adları belirtilen yatırımcılar  hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik  olarak 08/08/2019 tarihinden itibaren 1 ay süreyle internetten emir  iletilmesinin kısıtlanması önleyici tedbiri uygulanacaktır.

Tedbirin uygulanacağı son tarih 06/09/2019'dur.

Yatırımcı Adı ve Soyadı     MKK Sicil Numarası
     Gülay  CEYLAN               12498108
     Serdar  CEYLAN              12501915"

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Koton'un halka arz sonuçları açıklandı BofA, o hissede yüklü alım yaptı Son 5 halka arzın en çok kazandıranı o hisse oldu O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Altınay Savunma Teknolojileri kaç lot verir?