Coinbase kararını verdi, ülke seçimini yaptı

CNBC'ye özel bir röportaj veren Coinbase, Avrupa Birliği'ndeki ana operasyonel ve düzenleyici merkezi olarak İrlanda'yı seçtiğini duyurdu.

CNBC'ye özel bir röportaj veren Coinbase, Avrupa Birliği'ndeki ana operasyonel ve düzenleyici merkezi olarak İrlanda'yı seçtiğini açıkladı.

Coinbase, Aralık 2024'e kadar yürürlüğe girecek olan AB'nin yeni Kripto Varlık Piyasaları (MiCA) düzenlemesi kapsamında lisans başvurusunu İrlanda Merkez Bankası'na sundu.

Coinbase'in 2018'den beri Dublin'de bir ofisi bulunuyor. Şirket İrlanda'da yaklaşık 100 kişiyi istihdam ediyor.

İLK HEDEF ONAY ALMAK

Onaylanması halinde Coinbase İrlanda'da evrensel bir "MiCA lisansına" sahip olacak ve bu lisansı daha sonra hizmetlerini Almanya, Fransa, İtalya, Hollanda ve diğer AB ülkelerine "pasaportlamak" için kullanabilecek.

Bu da Coinbase'in her ülkede ayrı ayrı lisans başvurusu yapmak zorunda kalmadan bu pazarlarda yeni ürünler piyasaya sürmesini kolaylaştırıyor. Coinbase bu lisansı kazanabileceğinden emin olduğunu söylüyor.

BofA'nın dün en çok alım yaptığı 5 hisse BofA bugün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA'nın geçen hafta aldığı 2 hisse dikkat çekti BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor