İş Bankası, MOKA'yı 26 milyon TL'ye satın alıyor

İş Bankası tarafından KAP'a yapılan açıklamada Moka Ödeme Kuruluşu A.Ş.'nin yüzde 100 oranında payının 3,8 milyon dolara satın alınmasıyla ilgili işlemlerin başladığı bildirildi.

İş Bankası tarafından KAP'a yapılan açıklamada Moka Ödeme Kuruluşu A.Ş.'nin yüzde 100 oranında payının 3,8 milyon dolara (Yaklaşık 26 milyon TL)  satın alınmasıyla ilgili işlemlerin başladığı bildirildi.

Şirketten konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle;

Bankamız Yönetim Kurulu tarafından, Moka Ödeme Kuruluşu A.Ş.'nin %100 oranında payının 3,8 milyon ABD Doları bedelle Bankamızca satın alınması, söz konusu satın alma işlemine ilişkin olarak mevcut ortaklarla pay alım sözleşmesi dahil olmak üzere ilgili dokümanların imzalanması, satın almaya ilişkin gerekli başvuruların yapılması, yasal izinlerin alınması ve diğer tüm işlemlerin yerine getirilmesi için Genel Müdürlüğe yetki verilmiştir.

BofA'nın dün en çok alım yaptığı 5 hisse BofA dün açık ara o hisseyi topladı BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı BofA'nın geçen hafta aldığı 2 hisse dikkat çekti BofA gözünü kararttı, o hissede yüklü alım yaptı