Logo Yazılım hisse senedi yorum ve grafikli analiz

InvestAZ Yatırım, Logo Yazılım hedef fiyatını 144,80 TL olarak belirledi. Raporda, 'Bu çeyrekte Türkiye operasyonlarında satışlar yıllık bazda %32 olurken Romanya'daki satış daralması Euro cinsinden %8 olmuştur' denildi.

InvestAZ Yatırım, Logo Yazılım hedef fiyatını 144,80 TL olarak  belirledi.

Ayrıntılar şu şekilde:

"Logo Yazılım 3. çeyrekte beklentilerin üzerinde 31,4 mn TL kar  açıklamıştır (Konsensüs: 29,2 mn TL). Net Satışlar ise 120 mn TL  olarak açıklanarak beklentilere paralel gerçekleştmiştir (Konsensüs: 118 mn TL).

Bu çeyrekte Türkiye operasyonlarında satışlar yıllık bazda %32 olurken Romanya'daki satış daralması Euro cinsinden %8 olmuştur.

Tekrarlayan gelirler 224 milyon TL açıklanarak yıllık bazda %52  büyürken tekrarlanan gelirler bu seneki satışlardaki payını arttırarak  toplam satışların %60'ınıt oluşturmuştur.

Tekrarlanan gelirler,  şirketin SaaS (Hizmet tabanlı yazılım hizmetleri) ve bakım hizmetleri  segmentlerini kapsamaktadır. 2020 yıl sonu için Cironun yıllık olarak %30 büyüme göstereceğini öngörmekteyiz.

Yaptığımız indirgenmiş nakit  akımı değerlendirmesi sonucunda belirlediğimiz hedef fiyat pay başına 144,80 TL'dir." 

BofA bugün açık ara o hisseyi topladı O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı Nisan ayında bedelsiz kararı alan şirketler Yabancı yatırımcı 10 gündür o hisseyi satıyor BofA, o hissede yüklü alım yaptı BIST 100’de sektörüne göre iskontolu hisseler