Pegasus hisse değerlendirmesi

İzmir-İstanbul seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait uçağın pistten çıkması sonrası meydana gelen kazada 3 kişi yaşamını kaybetti. Şirketin bugün saat 13'te konuyla ilgili bir basın toplantısı yapması bekleniyor. Öte yandan Oyak Yatırım, Oyak Yatırım, Pegasus için 92 TL hedef fiyatını korurken, tavsiyesini 'Endekse Paralel Getiri'ye indirdi.

Değerlendirmede şöyle denildi:

"Pegasus’un İzmir-İstanbul seferini yapan uçağının dün akşam saatlerinde inişten sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pistten çıkması sonucu üç kişi hayatını kaybetti.

Haberin son dönemde pistten çıkış haberleri mevcut olan taşıyıcı için negatif katalist etkisi yapması muhtemeldir.

Hisse için halihazırda hedef fiyatımızı 92 TL olarak korusak da tavsiyemizi Endekse Paralel Getiri’ye indiriyoruz.

Pegasus Hava Yolları’nın İzmir Adnan Menderes-Sabiha Gökçen seferini yapan uçağının İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra pistten çıkmasıyla ilgili olarak Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane basın toplantısı düzenledi.

Kaza ile ilgili detayları anlattığı toplantıya gözyaşları ile başlayan Nane, konuşması sırasında da zaman zaman gözyaşı dökmeye devam etti.

Kazanın nedeniyle ilgili yetkililer çalışmalarını devam ettiğini açıklayan Pegasus CEO'su Mehmet Nane, 'Hep birlikte kara kutunun deşifresini bekliyoruz' dedi.

BofA gözünü o hisseye dikti, aldıkça alıyor Koton'un halka arz sonuçları açıklandı BofA, o hissede yüklü alım yaptı Son 5 halka arzın en çok kazandıranı o hisse oldu Altınay Savunma Teknolojileri kaç lot verir? O hisse yatırımcısına bir ayda 2 katı kazandırdı