Pegasus'a 'kaza' darbesi

İzmir-İstanbul seferini yapan Pegasus yolcu uçağı, inişten sonra Sabiha Gökçen Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 180 kişi yaralandı. Öte yandan Borsa İstanbul'da işlem gören PGSUS hisseleri açılışta sert düşüş yaşadı ve kayıplar yüzde 5'i geçti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

İzmir-İstanbul seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait uçak, inişten sonra Sabiha Gökçen Havalimanında pistten çıktı. Uçakta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Uçakta 175 yolcu, 2 bebek, 6 mürettebat olmak üzere toplam 183 yolcu bulunuyordu.

Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 180 kişi de yaralandı.

HİSSEDEKİ KAYIPLAR AÇILIŞTA YÜZDE 5'İ GEÇTİ

Öte yandan Borsa İstanbul'da işlem gören PGSUS hisseleri açılışta sert düşüş yaşadı ve kayıplar yüzde 5'i geçti. Önceki gün 74,75 liradan alıcı bulan hisse senedi bugün sabah açılışta en düşük 69,85'i gördü. PGSUS hissesi 10.16 itibariyle 71,65 liradan alıcı buluyor.

PGSUS HİSSESİNDE SON DURUM

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar