Aselsan, 112 Acil Çağrı Merkezleri alt yapılarını kuracak

ASELSAN ile TC. İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü arasında 64 milyon 900 bin TL tutarında bedelli bir sözleşme imzalandı. ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, "ASELSAN ile TC. İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü arasında 112 Acil Çağrı Merkezleri Projesi kapsamında, 24.05.2016 tarihinde 64.900.000,- TL tutarındaki " Yeni Nesil...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, "ASELSAN ile TC. İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü arasında 112 Acil Çağrı Merkezleri Projesi kapsamında, 24.05.2016 tarihinde 64.900.000,- TL tutarındaki " Yeni Nesil 112 Acil Çağrı Merkezi Projesi Altyapı Kurulumu İşi" sözleşmesi imzalanmıştır. Proje kapsamında Ankara, Amasya, Bilecik, Bolu, Bursa, İzmir, Nevşehir, Sakarya, Uşak İllerinde 112 Acil Yardım altyapısı faaliyete geçirilecektir ve teslimatlar 2016 yılında yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar