Fırtına Bursa’da Ülker’in mallarını vurdu

Türkiye iki gündür sel ve fırtınayı konuşuyor. En çok zarar gören kentlerden biri ise Bursa. Bursa’da Yıldız Holding (Ülker) şirketlerinden Kerevitaş’ın depodaki mallarının da zarar gördüğü ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

BORSAMATİK.COM


Kerevitaş Gıda A.Ş.’den KAP’a yapılan açıklamada “Bursa bölgesinde meydana gelen fırtına sebebi ile Şirketimizin ürünlerinin bulunduğu kiralık depoda hasar meydana gelmiştir. Meydana gelen hasar sebebi ile oluşacak zararın tamamı sigorta kapsamındadır. Oluşan hasar Şirketimizin faaliyetlerini olumsuz etkileyecek mahiyette değildir” denildi.



Kerevitaş’ın yüzde 58,23 hissesi Yıldız Holding’e ait.


Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar