Polisan'dan kat karşılığı imza

Polisan Holding iştiraki, Polisan Yapı İnşaat'ın mülkiyetinde olan İstanbul Pendik'te bulunan arazi için DOP Yapı Mimarlık ve DAP Yapı Şirketi ile kat karşılığı anlaşma imzalandığını açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Polisan Holding A.Ş. tarafındn KAP'a yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;


POLİSAN HOLDİNG A.Ş. iştiraki, POLİSAN YAPI İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.'nin mülkiyetinde olan Pendik/İstanbul'da bulunan konut ve ticari imarlı takribi 175 bin m2 arazisinin kat karşılığı inşaatı için DAP Yapı Şirketi ile görüşmelere başlandığı daha önce paylaşılmıştı.


Bu görüşmeler olumlu sonuçlanmış,  DOP YAPI MİMARLIK İNŞAAT GIDA TURİZM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ve DAP YAPI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.  ORTAK GİRİŞİM firması ile kat karşılığı anlaşma imza altına alınmıştır.


Projenin ekonomik boyutları, imar ve ruhsatlandırma çalışmalarını müteakip netleşecektir, bu çalışmalar sonuçlandıkça bilgiler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar