SPK haftalık bülteni yayınlandı - 13 Kasım 2017

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Finans Finansal Kiralama'nın 2 milyar TL tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusunu onayladı. SPK haftalık bültenine göre, kurul Finans Finansal Kiralama'nın 2 milyar TL, İş Faktoring'in 520 milyon TL tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusunu ve Kerevitaş Gıda Sanayi ve Ticaret'in 17 milyon 656 bin TL tutarındaki bedelli sermaye artırımı başvurusunu onayladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SPK haftalık bültenine göre, kurul Finans Finansal Kiralama'nın 2 milyar TL, İş Faktoring'in 520 milyon TL tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusunu ve Kerevitaş Gıda Sanayi ve Ticaret'in 17 milyon 656 bin TL tutarındaki bedelli sermaye artırımı başvurusunu onayladı.


SPK ayrıca Nuh Çimento Sanayi AŞ'nin sermayesinin ve oy haklarının yüzde 100’üne sahip olduğu Nuh Enerji Elektrik Üretim AŞ'yi devralması suretiyle gerçekleştireceği kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metninin kurul tarafından onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verdi. 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar