ABD'li bankadan hisse tavsiyeleri geldi: Yüzde 33'lük getiri potansiyeli

Bank of America Securities, Türk bankaları için 2021 ve 2022  hisse başına kar tahminlerini ve buna bağlı olarak hedef fiyatlarını revize etti. Banka, Akbank hissesinde yüzde 33'lük bir getiri potansiyeline işaret etti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

BofA Securities Türk bankaları için kar tahminlerini ve hedef fiyatlarını revize etti
  
Akbank, Garanti Bankası ve YKB'nin 2021'e girerken en beğendikleri hisseler olmaya devamettiğini belirten BofA, bu üç bankanın da yeni  hedef fiyatlcara göre yüzde 30'un üzerinde getiri vaad ettiklerini  ifade etti.

Türk bankalarının gelirlerinin yavaşlayan kredi büyümesi, net faiz marjında daralma ve trade kazançlarında normalleşmeye bağlı olarak

2021 yılıhnda baskı altında kalacağını öngören BofA, "2021 yılının Türk bankaları için bir geçiş yılı olacağını, bankaların öncelikle bilançolarnının optimizasyonuna odaklanacaklarını öngörüyoruz" değerlendirmesini yaptı.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar