Alarko Holding'ten havacılık sektörü için yeni şirket

Alarko Holding A.Ş (ALARK), havacılık sektöründe faaliyet göstermek üzere 30 milyon TL sermayeli bir anonim şirketin kurulmasına karar verdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Alarko Holding A.Ş (ALARK), havacılık sektöründe faaliyet göstermek üzere 30 milyon TL sermayeli bir anonim şirketin kurulmasına karar verdi.

Alarko Holding'ten konuyla ilgili yapılan KAP açıklaması şöyle:

"Alarko Holding A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından;

Havacılık sektöründe faaliyet göstermek üzere 30.000.000,- TL (otuzmilyonTürkLirası) sermayeli bir anonim şirketin kurulmasına karar verilmiştir. 

Söz konusu yeni şirketin amacının özellikle büyük gövdeli yolcu uçaklarında dönüşüm ve modifikasyon yapılması ve bununla ilgili prototiplerin geliştirilmesi, ilgili uluslararası lisansların alınması, buna yönelik parçaların üretilmesi ve bu parçalar ile söz konusu dönüşüm ve modifikasyonların uluslararası standart ve yetkilere sahip hangarlarda yolcu uçaklarına uygulanması ve ilgili uçakların alım satım işlerini kapsaması planlanmaktadır. Proje kapsamında uluslararası yabancı mühendislik ve üretim firmaları ile yoğun iş birliği öngörülmektedir."

 

ALARK ALARKO HOLDING A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 117.2
Satış 117.3
Değişim 2.4%
Son Değer 117.2
En yüksek 118.5
En düşük 114.8
Haftalık Değişim -1.3468%
Aylık Değişim 0.5145%
Yıllık Değişim 29.3598%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar