Alfa Solar Enerji'den yeni şirket

Alfa Solar Enerji (ALFAS) bugün düzenlenen Yönetim Kurulu toplantısında teknoloji ve yazılım şirketlerine yatırım yapmak amacıyla  ''AlfaSolar Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi'' unvanlı bir anonim  şirket kurulmasına karar verildiğini KAP'a yaptığı açıklama ile duyurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Alfa Solar Enerji bugün düzenlenen Yönetim Kurulu toplantısında teknoloji ve yazılım şirketlerine yatırım yapmak amacıyla   ''AlfaSolar Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi'' unvanlı bir anonim  şirket kurulmasına karar verildiğini KAP'a yaptığı açıklama ile duyurdu.

Konu ile ilgili Alfa Solar Enerji'den yapılan KAP açıklaması şöyle:

"Şirketimizin bugün tarihli Yönetim Kurulu toplantısında;

 Şirketimiz tarafından  ''AlfaSolar Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi'' unvanlı bir anonim  şirket kurulmasına,
 AlfaSolar Teknoloji Yatırımları  Anonim Şirketi'nin 19.800.000 Türk Lirası olması planlanan kuruluş  sermayesinin 19.800.000 Türk Lirası tutarının tamamının Şirketimiz  tarafından nakden ve muvazaadan ari olarak taahhüt edilmesine; bu tutarın  1/4'ünün tescilden önce ödenmesine ve kalanının 24 ay içinde ödenmesine ve  bu kapsamda Şirketimizin AlfaSolar Teknoloji Yatırımları Anonim  Şirketi'nin %100 oranında (tek) pay sahibi olmasına, karar  verilmiştir. 
13.12.2023 tarihi itibariyle AlfaSolar Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi'nin tescil işlemleri tamamlanmıştır."

 

ALFAS ALFA SOLAR ENERJI SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 93.65
Satış 93.7
Değişim 3.85%
Son Değer 93.65
En yüksek 96.3
En düşük 90.4
Haftalık Değişim 1.6277%
Aylık Değişim 4.2873%
Yıllık Değişim 11.488%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Şirket Haberleri
Yorumlar